Bio Catering

Creative Catering kiest voor bio!

Creative Catering en Bioshop Turnhout slaan de handen in elkaar. Reden voor een feestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Recepties, verjaardagsfeestjes, trouwfeest, babyborrel. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

Creative Catering kiest bewust voor geen waslijst aan formules, prijslijsten en uitgewerkte menu’s. Creative Catering kiest voor een formule op maat, een formule die past bij uw budget, een formule die we uitwerken naar uw wens.

Creative Catering staat voor een eerlijke, pure en seizoensgebonden keuken. Wij gaan op zoek naar de pure smaken in producten. Alleen producten van de beste kwaliteit hebben een plaats in onze keuken. Als het kan kiezen we voor Belgisch en liefst zo lokaal mogelijk. Varkensvlees uit Merksplas en Holsteinrund van de Kalmthoutse Heide, Asperges van de Wieltjeshoeve in Turnhout of vis uit onze eigen Noordzee.

Echt genieten van uw feest? Wij zorgen graag voor een goede wijnsuggestie. Wij hebben een klassiek assortiment Europese wijnen en enkele wereldwijnen. Bent u geen wijnliefhebber? Wij hebben ook enkele biobiertjes van uitstekende kwaliteit.

Eerlijk, puur en gezond dragen we bij Creative Catering hoog in het vaandel. Er zijn wel tientallen traiteurs in uw omgeving, maar weinig zoals wij.

 Creative Catering
 Creative Catering
 Creative Catering